Home / Biznis / Besplatno edukativno predavanje o zaštiti i značaju intelektualnog vlasništva

Besplatno edukativno predavanje o zaštiti i značaju intelektualnog vlasništva

Besplatno edukativno predavanje o zaštiti i značaju intelektualnog vlasništva održat će se u petak, 24.11.2017.u 11:00 sati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka u saradnji s odvjetničkim uredom i patentnim zastupnicima Karabdić & Krdžalić, saopćili su organizatori.

Cilj predavanja je podizanje svijesti o važnosti zaštite intelektualnog vlasništva. Stručnjaci iz odvjetničkog ureda Karabdić & Krdžalić u dvosatnom predavanju će obraditi teme poput zakonske regulative i praktične primjene, razloga za zaštitu svog intelektualnog vlasništva, procesa zaštite intelektualnog vlasništva, primjera sporova iz sudske prakse i mnoge druge.

Svim preduzećima i organizacijama, koje budu prisustvovale edukativnom predavanju, bit će omogućena besplatna provjera stanja zaštite intelektualnog vlasništva koju će izvršiti patentni zastupnici s licencom Instituta za intelektualno vlasništvo.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavajući prijavni obrazac na linku https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EF7K8RTQGEG-7F3Ug_tGFCBqLQCw6ZhMgzC-TN19PalUNzZHMkgwSFU5Q1BYWkQyRFJGVEVHMlFEUC4u do četvrtka, 23.11.2017. godine do 16:00 sati, navodi se u saopćenju.

(Mostarski.ba)

Facebooktwittergoogle_plusmail