Home / Mostar / Danas otvaranje TC “Bingo”

Danas otvaranje TC “Bingo”

Svečano otvaranje TC “Bingo” u Mostaru, na lokaciji Vrapčići bit će upriličeno danas u 14:00 sati.

Prisutnima će se  obratiti gradonačelnik Mostara, Ljubo Bešlić, direktor kompanije Širbegović,  Faruk Širbegović, Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga, te jedan radnik.

“Iako je bilo zaista katastrofalno, nakon 22. aprila, mi smo za mjesec dana uspjeli očistiti teren, te za manje od pet mjeseci uspjeli izgraditi potpuno novi centar, površine 11.660 metara kvadratnih. Obnovili smo parking, dodali smo i neke novitete , a to je nastrešica za parking, u potpunosti je drugačija fasada i unutrašnjost centra”, rekla je za Mostarski.ba Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga.

Prilikom otvaranja bit će upriličen muzičko-zabavni program ispred centra, gdje će od 15:00 sati nastupiti Gradski orkestar Stolac, od 16:00 sati Grupa Gloria iz Mostara, a od 17:00 do 19:00 će biti upriličen koncert Adnana Jakupovića.

“Ono što je za nas najvažnije jeste da u požaru nije bilo ljudskih žrtava, objekat kao objekat je izgorio, i evo svjedoci smo da se sve može napraviti u vrlo kratkom vremenu. Ovo je naš ponos, ovolika kvadratura da se završi za tako malo vremena, što sigurno ne bismo mogli uraditi bez podrške javnosti i naših poslovnih partnera”, dodala je Paunoski.

Pozvala je sve posjetioce da dođu na otvorenje jer ih očekuje dobra zabava uz zabavni program, te mnoštvo promocija i degustacija poslovnih partnera.

 

(Mostarski.ba)

Facebooktwittergoogle_plusmail