Home / Kultura / Održane “Male melodije” Mostara
Foto: pogled.ba

Održane “Male melodije” Mostara

Jubilarne 20-te “Male Melodije Mostara” održane su sinoć u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača”. Glavnu nagradu Grand Prix Malih melodija osvojila je Lucija Golemac s pjesmom “Celebration of life”. Tekst pobjedničke pjesme napisala je Vesna Jelić, a glazbu i aranžman uradio je Zoran Milović,.

Najbolja debitantica je bila Anđela Knezović s pjesmom “Uzalud”, dok je najbolju interpretaciju imala Beata Cvitković s pjesmom “Osmijeh”. Najbolji aranžman imala je Marija Golemac s pjesmom “La vitta e bella”, dok je najboljom pjesmom proglašena skladba “San” koju je izvela Anastasija Tanasić.

Treće mjesto po glasovima stručnog žirija osvojila je Anastasija  Saća Milović s pjesmom “Najbolje prijateljice” dok je drugo mjesto ocjenjivačkog suda osvojila Anastasija Jelić s pjesmom “Pidžama party”. Nagradu stručnog ocjenjivačkog suda dobila je i Ana Lucović s pjesmom  “To sam ja”, a nagrada za glazbu pripala je Katarini Barbarić koja je izvela pjesmu “Prva ljubav”.

Prvo mjesto publike dobila je grupa “B-Stars” koja je izvela pjesmu “Mali plavi”.

Na pozornici je sinoć nastupilo 12 izvođača koji su se natjecali za različite nagrade; aranžman, glazba, nagrada publike, nagrada žirija…. Program je vodio Mladen Jeličić Troko, dok su u zabavnom dijelu programa nastupile članice baletnog studija “Arabesque”, te glazbenik Pero Križanović.

(FENA)

Facebooktwittergoogle_plusmail