Home / Kultura / Osvojite besplatne ulaznice za predstavu „Sobolikar“

Osvojite besplatne ulaznice za predstavu „Sobolikar“

U petak, 19. 5. 2017. u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar (NPM) bit će izvedena predstava “SOBOSLIKAR”. Riječ je modernoj, laganoj komediji, rađenoj prema dramskom tekstu Donalda Churchilla.

Dinamičnom i inventivnom igrom akteri ove predstave, koristeći sredstva komedije, ne daju odgovore već postavljaju pitanja i publici ostavljaju mogućnost propitivanja uzroka rušenja ustaljenih etičkih normi usko vezanih za brak, povjerenje, preljub, sreću, pravdu… Sigurni smo da ćete se prepoznati, sebe ili nekog vama poznatog.

Tko koga vara? Ko je preljubnik, ili preljubnica? Šta je laž? Varamo li sebe ili varamo druge? Zašto varamo? Mnoštvo životnih situacija u kojima se svi možemo prepoznati. Uz smijeh, dobra muzika s prepznatljivim R’n’R hitovima i odlična gluma! U predstavi glume: Emir Spahić (Walter), Amela Kreso (Jane) i Maja Zeco (Marcia).

Poklanjamo vam 2X2 gratis ulaznice za ovu predstavu. Predstava se igra na kamernoj sceni NPM-a, u ‘Studiju 64’. A ulaznice će dobiti najbrži čitatelji/ke koji pošalju mail sa podacima na mostarski.ba@gmail.com najkasnije do petka u 9:00h.

Cijena ulaznice 7 KM, s popustom 3,50 KM.

(Mostarski.ba)

Facebooktwittergoogle_plusmail