Home / Biznis / Otvorene prijave za program „Crowdfunding Akademija“

Otvorene prijave za program „Crowdfunding Akademija“

U okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj” (LIR), koji primarno finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini (BiH), objavljen je “Javni poziv za učešće u trening programu za kreiranje i implementaciju „crowdfunding“ kampanja u Bosni i Hercegovini”.

Kroz ovaj javni poziv će biti odabrano između 12 i 15 timova s najboljim projektima i idejama za učestvovanje u edukativnom programu „Crowdfunding Akademija“. Odabrani timovi će tokom trajanja programa dobiti besplatnu mentorsku pomoć i podršku od crowdfunding stručnjaka i mentora, koji su radili i učestvoval na nekim od najuspješnijih crowdfunding kampanja u Hrvatskoj i regiji, kako bi razvili svoje projekte i pripremili se za vođenje vlastitih crowdfunding kampanja.

„Crowdfunding Akademija“ će obuhvatiti četiri tematska edukativna modula. Nakon završetka edukativnih modula, timovi će imati osiguranu mentorsku podršku kako bi uspješno pripremili kampanje za implementaciju, kao i osiguranu podršku tokom njihove implementacije.

Prijave se podnose elektronskim putem najkasnije do srijede, 1.11.2017. godine, do 17.00 sati, saopćili su organizatori.

Više detalja se može pronaći na linku http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/presscenter/vijesti/2017/10/11/lid-projekat-javni-poziv-za-u-e-e-u-trening-programu-za-kreiranje-i-implementaciju-crowdfunding-kampanja-u-bih/

(Mostarski.ba)

Facebooktwittergoogle_plusmail