Home / Mostar / Prva plesna konvencija u BiH

Prva plesna konvencija u BiH

U Sportskoj dvorani na Bijelom brijegu započela je Prva plesna konvencija u Bosni i Hercegovini, u organizaciji PS Erigo uz podršku PS Zrinjski i PS Mo Stars, te uz pomoć Grada Mostara.

 

Preko 70 učesnika  imalo je priliku učiti od svjetski priznatih plesnih predavača Ricardo Campos Freire i Staše Stanković.

Ricardo Campos Freira dolazi iz Lisabona, a trenutno radi kao solist za HNK Zagreb i HNK Rijeka, dok je Staša Stanković koreografkinja iz Beograda sa zavidnim životopisom i titulama europskog prvaka, te koreograf Eurosonga i Pinkovih zvezdica.

Organizator sa ovom plesnom konvencijom prvenstveno želi potaknuti educiranje mladih, njihovo zajedničko druženje, svijest o zdravom životu te općenito podizanje plesne scene u Mostaru, ali i u BiH.

 

Konvencija se nastavlja i sutra kada je u prostorijama plesnog kluba Erigo planirano  educiranje mladih o zdravoj prehrani posebno važnoj u životu sportista i predavanje o prevenciji sportskih ozljeda koje prate mnoge sportaše. Predavači će biti Nevena Panža nutricionist, specijalisti liječnici fizikalne medicine i profesori sporta. Također, za nedjelju je planirana prezentacija naučenog prethodnog dana.

Više informacije potražite putem kontakt telefona, 063 475 868 ili na Facebook stranici Sportskog, plesnog, fitness kluba Erigo-D.

 

(Mostarski.ba)

Facebooktwittergoogle_plusmail