Home / Mostar / U Mostaru takmičenje u snazi i izdržljivosti

U Mostaru takmičenje u snazi i izdržljivosti

U okviru projekta “Mjesec sporta sa Reflexom”, Sportsko društvo Reflex organizuje takmičenje u snazi i izdržljivosti pod nazivom Street super challenge “Brutal competition”.

Takmičenje je otvorenog tipa, a održat će se u subotu 25. 11. 2017. godine u USRC Midhat Hujdur Hujka, u Sjevernom logoru u Mostaru, saopćili su organizatori.

Takmičare očekuje niz nesvakidašnjih vježbi, a za nabolje su osigurane vrijedne nagrade:

1. mjesto – 300 KM + poklon paket sponzora (suplimenti, majica i sl.)
2. mjesto – 200 KM + poklon paket sponzora (suplimenti, majica i sl.)
3. mjesto – 100 KM + poklon paket sponzora (suplimenti, majica i sl.)

Specijalni gosti ovog događaja će biti Belmir Berberović i Alden Hot – Django. Zbog ograničenog broja takmičara, organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave na broj: 060 334 7714.

Nakon dodjele medalja i nagrada, planirano je druženje i zakuska .

 

Kako se navodi u saopćenju proteklog vikenda je u okviru istog projekta održano takmičenje za djecu u Reflex sali za treninge, koje je posjetio novi svjetski prvak u kik boksu Bahrudin Mahmić.

Sponzor ovog događaja, osim generalnog sponzora cjelokupnog projekta, Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke, bio je i BH Telecom, koji je osigurao poklon paketiće za takmičare. Projekat „Mjesec sporta s Reflexom“ provodi se kao dio kampanje liječenja, prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, dodaje se u saopćenju.

(Mostarski.ba)

Facebooktwittergoogle_plusmail