Home / Mostar / Uskoro seminar “Porezni bilans i ostale porezne prijave za 2017.”

Uskoro seminar “Porezni bilans i ostale porezne prijave za 2017.”

S ciljem kontinuirane edukacije računovođa i revizora Privredna štampa d.o.o. organizuje seminar “Porezni bilans i ostale porezne prijave za 2017. godinu” koji će se održati u petak, 23. februara, u hotelu “Mostar”.

Na seminaru će biti govora o sastavljanju poreznog bilansa za 2017. godinu o čemu će govoriti dipl ecc. Jasenko Hadžiahmetović, o utvrđivanju i prijavljivanju poreza na dohodak za 2017. godinu o čemu će govoriti dipl ecc. Fuad Balta, o računovodstvenim i poreznim tretmanima stalnih materijalnih sredstava o čemu će pričati dr. sc. Jozo Piljić te o ostalim aktuelnostima iz direktnih i indirektnih poreza.

Seminar se priznaje kao sedam sati obavezne edukacije certificiranim računovođama i revizorima.

Seminaru mogu prisustvovati:

Svi pretplatnici na ZIPSpro paket usluga
Ostali učesnici sa materijalom po cijeni od 110,00 KM
Učesnici bez materijala 90,00 KM
Pretplatnici ZIPS-a, uz popust od 20% na izabranu opciju.

Obezbijeđeni su učešće na seminaru, materijal za seminar, priručnik za sastavljanje poreznog bilansa i utvrđivanje i prijava, poreza na dohodak za 2017. godinu (cca 150 strana), pribor za pisanje i kafa za vrijeme pauze

Kotizacija se uplaćuje unaprijed na osnovu dostavljenog prijavnog obrasca,nakon čega se dostavlja faktura na naznačenu adresu. Budžetski korisnici mogu prisustvovati seminaru uz odgodu plaćanja ali uz obaveznu prijavu.

Mogućnost plaćanja na dan održavanja seminara.

Zbog ograničenog broja mjesta prijava je obavezna.

Prijavu izvršiti na faks: 033/542-700 ili Mail: seminari@privrednastampa.biz ili amra@privrednastampa.biz, Za dodatne informacije i moguća pitanja kontaktirajte na mail: seminari@privrednastampa.biz ili na telefon 033 542 700

(Mostarski.ba)

Facebooktwittergoogle_plusmail