Home / BiH / Vlada RS danas o izmjeni i dopuni Zakona o željeznicama

Vlada RS danas o izmjeni i dopuni Zakona o željeznicama

Vlada Republike Srpske trebalo bi danas da po hitnom postupku razmatra Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o željeznicama Republike Srpske. Sjednica Vlade Republike Srpske zakazana je za 10.00 sati.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje Informacije o aktivnostima u vezi sa izradom Nacrta strateškog plana ruralnog razvoja BiH, kao i Informacije o preostalim obavezama po projektu “Projektovanje, izgradnja i opremanje nove bolnice u Bijeljini”.

Ministri bi trebalo da razmatraju i izvještaje o analizi i planu aktivnosti po pitanju traženja nestalih, istraživanju i procesuiranju ratnih zločina, te o saradnji institucija Republike Srpske sa Međunarodnim krivičnim sudom za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije sa sjedištem u Hagu za 2016. godinu.

Na dnevnom redu nalazi se i Prijedlog odluke o prenosu prava svojine na nekretninama, koje su nabavljene za potrebe stambenog zbrinjavanja lica sa statusom člana porodice poginulog borca ili ratnog vojnog invalida, na opštinu Kozarska Dubica.

 

(N1)

Facebooktwittergoogle_plusmail