Lukmira

35147

Foto: Ilustracija

Sastojci
Tri – četiri glavice mladog (zelenog) luka
3 kašike pavlake
soli po potrebi
bibera po potrebi

Priprema

Mladi luk dobro operite, izrežite na kolutiće, posolite i pobiberite. Dodati 3 kašike pavlake
Sve zajedno izmješati i servirati.

(Mostarski.ba/coolinarika)

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • Otvoren grandiozni muzej u Egiptu: Prvi put se može posjetiti Tutankamonova grobnica

  • Uhapšena dva policijska službenika MUP-a KS, osumnjičeni za uznemiravanje i spolnu zloupotrebu djeteta

  • Pozorište lutaka Mostar privodi kraju rad na novoj predstavi: Premijera u petak

  • Počinje Borsa Open 2025

  • Velež danas gostuje na Grbavici

SB Banner 1

■ Povezano

  • Kompot od suhih šljiva

  • Sultan kebab

  • Gurabije, kolači koji mirišu na stara vremena

  • Tulumbe