Lukmira

35111

Foto: Ilustracija

Lukmira

Sastojci
Tri – četiri glavice mladog (zelenog) luka
3 kašike pavlake
soli po potrebi
bibera po potrebi

Priprema

Mladi luk dobro operite, izrežite na kolutiće, posolite i pobiberite. Dodati 3 kašike pavlake
Sve zajedno izmješati i servirati.

(Mostarski.ba/coolinarika)

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • Ismail Ćidić: Zapažanja nakon ukidanja američkih sankcija Dodiku i ostalima

  • U Centru za kulturu Mostar otvorena izložba fotografija Esada Ese Lukača

  • Bilić traži osnivanje registra onkoloških pacijenata

  • Siniša Skočibušić ostaje na čelu ZZJZFBiH još četiri godine

  • UEFA ekspresno kaznila Zrinjski i Savića

SB Banner 1

■ Povezano

  • Kompot od suhih šljiva

  • Sultan kebab

  • Gurabije, kolači koji mirišu na stara vremena

  • Tulumbe