Pile pečeno na soli

35217
Foto: Ilustracija
Sastojci: Cijelo pile (težine od 1 kilograma), šaka soli.
Priprema:
1. Pile operite i posušite krpom.
2. U lim za pečenje (bez imalo masnoće) stavite 1 punu šaku soli na mjestu gdje će pile ležati.
3. Položite pile u lim, i to tako da ga polegnete prsima na sol. Jače pritisnite da dobro prilegne.
4. Uključite rernu na 180 stepeni i zaboravite na pile jedan sat. Nema polijevanja, dolijevanja, prelijevanja, okretanja. Nakon sat vremena (ako je pile teže od kilograma, produžite vrijeme pečenja za desetak minuta), pile je pečeno.
5. Izvadite ga, prohladite, izrežite i poslužite.
(Vaša kuharica)
Podijeli:

Ismail Ćidić: Zapažanja nakon ukidanja američkih sankcija Dodiku i ostalima

U Centru za kulturu Mostar otvorena izložba fotografija Esada Ese Lukača

Bilić traži osnivanje registra onkoloških pacijenata

Siniša Skočibušić ostaje na čelu ZZJZFBiH još četiri godine

UEFA ekspresno kaznila Zrinjski i Savića





