Pole

35240

Foto: Ilustracija

Krompir ogulite, prerežite na pola i stavite u zdjelu. Posolite, prelijte uljem i dobro promiješajte, zatim krompir posložite u pleh.

Ugrijati pekaru na 220°C.

Peći dok ne poprime zlatnu boju.

Poslužite vruće uz sir, pavlaku, mileram.

Prijatno!

 

 

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • Pomozi.ba: Danas humanitarni bazar u Sarajevu

  • “Bosanski vitez” u Narodnom pozorištu Mostar

  • Facebook testira uvođenje pretplate za one koji dijele više od dva linka mjesečno

  • Lendo: Solidarnost kao temelj društvene odgovornosti i zajedništva

  • Crveni križ FBiH i građani paketićima obradovali mališane u Roditeljskoj kući

SB Banner 1

■ Povezano

  • Domaća supa sa knedlama

  • Ruska baklava

  • Ukusno i brzo/Musaka

  • Bosanski lonac