Pole

35240

Foto: Ilustracija

Krompir ogulite, prerežite na pola i stavite u zdjelu. Posolite, prelijte uljem i dobro promiješajte, zatim krompir posložite u pleh.

Ugrijati pekaru na 220°C.

Peći dok ne poprime zlatnu boju.

Poslužite vruće uz sir, pavlaku, mileram.

Prijatno!

 

 

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • U BiH danas sunčano, poslijepodne naoblačenje

  • Održana likovna kolonija u Počitelju

  • U mostarskim porodilištima u protekla 24 sata rođeno 11 beba

  • Dan roza trake u Mostaru

  • U Beču izgrađen spomenik posvećen žrtvama genocida u Srebrenici

SB Banner 1

■ Povezano

  • Sevdidžan, i to iz Mostara

  • Malidžano, znate li šta je malidžano?

  • Evo kako da napravite najzdraviji sok ove jeseni

  • Domaća tarhana, od sušenja do kuhanja