Home / Uncategorized / Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Mostarski.ba portal Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela mostarski.ba portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Mostarski.ba portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio ). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Drugi portali i internetske stranice smiju prenositi autorske članke uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti i link na originalni tekst na mostarski.ba portalu u obliku izvornog imena članka i linka.

Uredništvo mostarski.ba portala zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Facebooktwittergoogle_plusmail