Teleće pečenje s krompirom

123786
Sastojci:
1,5 kg telećih rebara,
ulje,
1,5 kg krompira,
biber,
so,
150 g putera,
crni luk,
svježi majdonos
Priprema:
Začinite teletinu sa malo soli i biberom. Krompir očistite i isjeckaje na četvrtine, stavite u podmazani pleh.
U krompir stavite glavicu oguljenog luka. Zatim preko stavite teletinu.
Pecite pokriveno aluminijskom folijom 45 minuta.
Skinite foliju i prelijte sokom od pečenja i pecite još pola sata bez folije.
(Mostarski.ba)
Podijeli:

Rahimić poziva građane da se uključe u Program rada Gradskog vijeća za 2026. godinu

Berberović iz Ankare za Mostarski.ba o povezivanju Mostara i Istanbula

Otkriće u Istanbulu: Pronađen mezar muftije Ali Fehmi-ef. Džabića

U FBiH četiri puta više bolovanja nego u EU

Balukčić u Livnu: Hrvati u RS su pred nestankom





