Zapečeni biftek

34944

Foto: Ilustracija

Sastojci:
pola kg bifteka,
kašika začinskog bilja,
4-5 kašika senfa,
ulje za pečenje.

Priprema:
Biftek izrežite na četiri odreska.
Premažite iz senfom i pospite začinskim biljem. Ostavite da odstoje oko pola sata, a zatim ih pecite na ulju oko 5 minuta sa svake strane.
Bifteke možete poslužiti sa gljivama, pomfritom, rižom…

(Agencije)

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • Premijerka Buhač otvorila prvu konferenciju o zelenom bibliotekarstvu u BiH

  • Nadbiskup Vukšić izrazio saučešće porodicama stradalih u tragediji u Tuzli

  • Kavazović uputio taziju porodicama nastradalih u tragediji u Domu penzionera u Tuzli

  • Naučna konferencija u čast 100. godišnjice smrti A. B. Šimića

  • Droba

SB Banner 1

■ Povezano

  • Droba

  • Tirit sa piletinom

  • Bosanski lonac

  • Kompot od suhih šljiva