Zapečeni biftek

34944
Foto: Ilustracija
Sastojci:
pola kg bifteka,
kašika začinskog bilja,
4-5 kašika senfa,
ulje za pečenje.
Priprema:
Biftek izrežite na četiri odreska.
Premažite iz senfom i pospite začinskim biljem. Ostavite da odstoje oko pola sata, a zatim ih pecite na ulju oko 5 minuta sa svake strane.
Bifteke možete poslužiti sa gljivama, pomfritom, rižom…
(Agencije)
Podijeli:

Premijerka Buhač otvorila prvu konferenciju o zelenom bibliotekarstvu u BiH

Nadbiskup Vukšić izrazio saučešće porodicama stradalih u tragediji u Tuzli

Kavazović uputio taziju porodicama nastradalih u tragediji u Domu penzionera u Tuzli

Naučna konferencija u čast 100. godišnjice smrti A. B. Šimića

Droba




