Pile u sosu za ručak

35019

Foto: Ilustracija

Sastojci: 
veliko pile,
so, biber,
maslinovo ulje.

Za umak:
4 kašike maslinovog ulja,
2 kašike senfa,
2 kašike balzamičnog sirćeta,
2 kašičice smeđeg šećera,
4  česme saransaka
crvena paprika

Priprema:

Zagrijte rernu na 200 stepeni i začinite pile solju, biberom i maslinovim uljem u plehu za pečenje.

Napravite umak od navedenih sastojaka i njime premažite pile i ispecite.

(Agencije)

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • Šta je Balkan očekivao, a šta je od Trumpa dobio

  • BH Fanaticosi uzvraćaju Željkoviću: “Podobni sestrić ne treba brojati, nego otići!”

  • Ustavni sud BiH odbacio apelaciju Dodika

  • Otvoreno deseto izdanje konferencije ‘PR Media & Sport Days University of Mostar’

  • Nova krivična prijava protiv gradonačelnika Stoca Stjepana Boškovića

SB Banner 1

■ Povezano

  • Tirit sa piletinom

  • Bosanski lonac

  • Kompot od suhih šljiva

  • Sultan kebab