Sladoled sa jogurtom

35091

Foto: Ilustracija

Sastojci:

300 g višanja,

200 g šlaga u prahu,

300 ml mlijeka,

400 ml jogurta,

80 g šećera.

Priprema:

Višnje operite i očistite od košpica. U multipraktik stavite višnje, jogurt i šećer i izmiksajte do željene gustine (kraće ako želite da višnje ostanu krupnije).

Umutite šlag s mlijekom, dodajte višnje s jogurtom i mutite mikserom oko pet minuta. Sipajte u posudu i stavite da se zamrzne.

(Mostarski.ba)

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • “Abdićevci” presuđeni za ratni zločin

  • Suspendovan Igor Štimac!

  • Tuga: Na terenu preminuo Mladen Žižović

  • Uspješan nastup članova Karate kluba “Dračevice” na NEVESINJE OPEN 2025

  • Neretva Čeljevo jesenji šampion Kantonalne lige HNK

SB Banner 1

■ Povezano

  • Bosanski lonac

  • Kompot od suhih šljiva

  • Sultan kebab

  • Gurabije, kolači koji mirišu na stara vremena