Punjeni pileći batak i karabatak

35246
Sastojci:
4 komada pilećih bataka i karabataka (oko 600 g),
200 g kremastog sira,
juneća maramica,
so,
biber,
začini prema želji.
Priprema:
Otkoštene zabatke operite, posušite papirnim ubrusom i natrljajte solju, biberom i začinima.
Pustite da odstoje oko 30 minuta.
Sirom napunite meso.
Potom ga umotajte u juneću maramicu i pecite oko 40 minuta na roštilju.
(Vaša kuharica)
Podijeli:

U Sarajevu svečano obilježeni Dan Republike Turske i 102. godišnjice osnivanja Republike Turske

VIDEO/ U Mostaru predstavljena monografija “GMO u poljoprivredi i šumarstvu”

Klub vijećnika Bošnjaka: Mevlana u “Staklenu banku”, izgradnja Hrvatskog kazališta na reviziju

EU donira zaštitnu opremu deminerskim timovima u BiH

Kruševo izbacilo Borac iz Kupa BiH





