Categories: Aktuelno u Mostaru, Budi u Centru, Mostar|Published On: 5/5/2023|

Konferencija za medije povodom održavanja regionalnog simpozija Mediteranskog društva za reproduktivnu medicinu (MSRM), pod nazivom ”Reproduktivna medicina po mjeri pacijenta” koji se održava po prvi put u Bosni i Hercegovini, bit će održana danas s početkom u 10 sati, u Centru za kulturu Mostar.

Novinarima će se obratiti: Prim. mr. sci. Senad Sarić dr med, Predsjednik Ogranizacionog odbora, Prof.dr. sci. Veljko Vlaisavljević, /Slov/, predstavnik Mediteranske Asocijacije za reproduktivnu medicine, Prim.dr.Grit Kirsten-Sarić, član Organizacionog odbora i Adela Gosto, vijećnica Gradskog vijeća Grada Mostara

Tehnički organizator događaja, ujedno i nacionalni predstavnik Bosne I Hercegovine u MSRM-u, jeste Poliklinička zdravstvena ustanova “Arbor Vitae dr.Sarić” Mostar, u saradnji sa Asocijacijom ginekološke endoskopije Bosne i Hercegovine te pod pokroviteljstvom Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine (ANUBIH), saopćili su organizatori.

(Mostarski.ba)