Pole

35240

Foto: Ilustracija

Krompir ogulite, prerežite na pola i stavite u zdjelu. Posolite, prelijte uljem i dobro promiješajte, zatim krompir posložite u pleh.

Ugrijati pekaru na 220°C.

Peći dok ne poprime zlatnu boju.

Poslužite vruće uz sir, pavlaku, mileram.

Prijatno!

 

 

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • U Mostaru održana panel diskusija o zaštiti novinara

  • Šminka se stadion “Rođeni” pred predstojeću sezonu

  • Za 7 dana počinje naplata na novom parkingu u Centru 2

  • Poruka mira majki Srebrenice iz Memorijalnog centra

  • Mobizz 2025: Povezivanje ljudi, ideja i informacija

SB Banner 1

■ Povezano

  • Lazanje s piletinom i gljivama

  • Tulumbe

  • Maslenica

  • Krompirača / krompiruša