Pole

35240

Foto: Ilustracija

Krompir ogulite, prerežite na pola i stavite u zdjelu. Posolite, prelijte uljem i dobro promiješajte, zatim krompir posložite u pleh.

Ugrijati pekaru na 220°C.

Peći dok ne poprime zlatnu boju.

Poslužite vruće uz sir, pavlaku, mileram.

Prijatno!

 

 

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • Tuzla odala počast Nedžadu Salkoviću – Večer sevdaha za pamćenje

  • Velež Ole najbolji na Februarskom turniru Red Armyja

  • AUDIO/ Ifeta Škoro, gošća emisije „Intervju sedmice“ RGM-a

  • Hamas oslobodio trojicu izraelskih talaca

  • Februarski turnir/ Najbolji strijelci turnira kroz historiju

SB Banner 1

■ Povezano

  • Paša lokum

  • Juneći gulaš

  • Tufahije

  • Domaća supa sa knedlama