Teleće pečenje s krompirom

35177
Sastojci:
1,5 kg telećih rebara,
ulje,
1,5 kg krompira,
biber,
so,
150 g putera,
crni luk,
svježi majdonos
Priprema:
Začinite teletinu sa malo soli i biberom. Krompir očistite i isjeckaje na četvrtine, stavite u podmazani pleh.
U krompir stavite glavicu oguljenog luka. Zatim preko stavite teletinu.
Pecite pokriveno aluminijskom folijom 45 minuta.
Skinite foliju i prelijte sokom od pečenja i pecite još pola sata bez folije.
(Agencije)
Podijeli:

U ponedjeljak obilježavanje 33. godišnjice formiranja Četvrtog korpusa Armije RBiH

“Put, a ne usput”: Hafiz Sulejman Bugari u Mostaru

Radovi na naplatnom mjestu Bradina: Privremene obustave i preusmjerenja saobraćaja na A1 kod Tarčina

Googleovo upozorenje za sve koji koriste mobilni telefon ili računar

KORT vikend akcija od 14. 11. do 16. 11.





