Teleće pečenje s krompirom

35177
Sastojci:
1,5 kg telećih rebara,
ulje,
1,5 kg krompira,
biber,
so,
150 g putera,
crni luk,
svježi majdonos
Priprema:
Začinite teletinu sa malo soli i biberom. Krompir očistite i isjeckaje na četvrtine, stavite u podmazani pleh.
U krompir stavite glavicu oguljenog luka. Zatim preko stavite teletinu.
Pecite pokriveno aluminijskom folijom 45 minuta.
Skinite foliju i prelijte sokom od pečenja i pecite još pola sata bez folije.
(Agencije)
Podijeli:
Položena zakletva 11. člana Koalicije za Mostar u GV Grada Mostara
Zabranjen uvoz 25 tona konzumnog mladog krompira iz Egipta
Koliko novca je lani zaradio vlasnik najvećeg tržnog centra u BiH?
Europski sud traži od vlasti Srbije očitovanje o upotrebi zvučnog oružja na protestu
Snage EUFOR-a izvele složenu vježbu uz upotrebu svih kapaciteta: “Spremni za misiju. Uvijek.”