Mliječna čorba

34956
Foto: Ilustracija
Sastojci:
crni luk,
50 g pšeničnog griza,
1/2 l mlijeka,
50 g majdonosa,
1 dl ulja.
Priprema:
Na ulju propržite sitno sjeckani crni luk i dodajte griz. Pržite dok griz ne porumeni, pa nalijte vodu do polovine suda.
Kuhajte dok luk ne omekša, zatim sud dopunite mlijekom. Čorbu pospite sjeckanim majdonosom.
(Mostarski.ba)
Podijeli:

Počinje Međunarodna konferencija “Zelene knjižnice – održiva budućnost knjižničarstva”

Šta je Balkan očekivao, a šta je od Trumpa dobio

BH Fanaticosi uzvraćaju Željkoviću: “Podobni sestrić ne treba brojati, nego otići!”

Ustavni sud BiH odbacio apelaciju Dodika

Otvoreno deseto izdanje konferencije ‘PR Media & Sport Days University of Mostar’





