Lukmira

35147

Foto: Ilustracija

Sastojci
Tri – četiri glavice mladog (zelenog) luka
3 kašike pavlake
soli po potrebi
bibera po potrebi

Priprema

Mladi luk dobro operite, izrežite na kolutiće, posolite i pobiberite. Dodati 3 kašike pavlake
Sve zajedno izmješati i servirati.

(Mostarski.ba/coolinarika)

Podijeli:
Ispod clanka banner
  • Zekat na poljoprivredne proizvode: Put od džematlija, preko sakupljača, do krajnjih korisnika

  • Optimizam vlada u Veležu pred susret sa Željezničarom — cilj je nastaviti pozitivan niz rezultata

  • Šta dijabetičari trebaju znati o suhom voću

  • Građani sve više štede? Stručnjaci kažu da bogati štede, ostali jedva preživljavaju

  • Više od 22.000 radnika u BiH pred egzistencijalnim slomom

SB Banner 1

■ Povezano

  • Kompot od suhih šljiva

  • Sultan kebab

  • Gurabije, kolači koji mirišu na stara vremena

  • Tulumbe